loading

BEGAGNADE GODKÄNDA KVALITETS TRUCKAR

HYSTER® GAFFELTRUCKAR ÄR KONSTRUERADE FÖR EN LÅNG LIVSLÄNGD - INTE BARA FÖR DEN FÖRSTA ÄGAREN

Beroende på, Hur ofta och i vilket syfte du använder din gaffeltruck är det inte nödvändigtvis den billigaste lösningen att köpa eller att hyra en ny maskin. En begagnad truck kan vara det perfekta valet för att möta dina behov.

Våra kompetenta partners i Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien kan erbjuda expertråd i att välja rätt gaffeltruck från det stora urvalet av begagnade maskiner i olika nivåer.

  • Med den extraordinära livslängden med Hyster®-truckar kan du vara säker på att få en pålitlig och högkvalitativ gaffeltruck.
  • Om din lokala återförsäljare inte kan uppfylla dina exakta krav på en begagnad gaffeltruck, Kan den lämpligen sökas vidare i resten av återförsäljarnätverket.
  • Med försäkran om att majoriteten av alla Hyster®-truckar servas och underhålls av officiella Hyster-återförsäljare, Kan du lita på din begagnade truck.

    Om du är intresserad en begagnad gaffeltruck, Kontakta då din lokala Hyster-återförsäljare, Diskutera dina alternativ och hitta rätt truck.

  • hyster Services

    Matcha de särskilda behoven hos din verksamhet genom att välja från den mest omfattande utbud av materialhanteringsutrustning på marknaden.