loading

VI HJÄLPER ER MED FINANSIERINGEN AV DE TRUCKAR NI BEHÖVER!

Vårt mål är att erbjuda ett komplett paket av erbjudanden som möjliggör finansieringen av allt som är förknippat med material och godshantering i Er affärsverksamhet, detta kan innefatta finansiering av köp eller hyra av materialhanteringsutrustning.

Finansiella lösningar med Hyster kan skräddarsys efter kundens behov, oavsett om det gäller förvärv av en enda truck eller drifthantering av en hel truckflotta, med betalningslösningar som uppfyller enskilda behov.

Programmet från Hyster är tillgängligt genom exklusiva återförsäljare på de flesta distrikt, tillsammans med lokala kompletterande alternativ i förekommande fall.

Få expertrådgivning för vilken finansiell lösning som bäst matchar Ert trucknyttjande.

One Stop Shop Koncept– En enkel betalning som täcker in hårdvaran, försäkring och service, med flera olika alternativ av underhållet.

Betalningslösningarna kan planeras efter företagets planerade toppar och dalar.

Hyster kan också erbjuda bekväma finansiella lösningar av begagnade truckar eller annan typ av utrustning som används av kunden

Osäker på vilken finansiell lösning som passar Er bäst? Använd vår Dealer Locator för att kontakta Er lokala partner, denne går igenom Era behov och önskemål och kan komma med rekommendationer och förslag för en helhetslösning av Er maskinpark.