loading

BRA SERVICE ÄR GRUNDEN FÖR FÖRSÄLJNING

Truckservice när den är som bäst. Vi har kvalificerad servicepersonal med många års erfarenhet av de flesta truckmodeller och fabrikat på marknaden! Utbildning sker kontinuerligt då teknikutvecklingen är snabb inom truckbranschen. Vi ligger i framkant även när det gäller truckservice.

Viinvesterar kontinuerligt i de senaste verktygen, diagnosinstrument och programmeringsutrustning, för att ta väl hand om de olika truckar som finns ute bland våra kunder och ge bästa tänkbara truckservice. Genom vår erfarenhet och utrustning kan vi inte bara serva era truckar snabbt, korrekt och kostnadseffektivt. Vi kan även anpassa dem till de körförhållanden och den miljö som gäller på just ditt företag!

 • Underhåll

  Underhåll

  Vårt nätverk växer så det knakar. Idag täcker vi södra och mellersta Sverige men snart finns vi i hela landet.

 • Delar och Tillbehör

  Delar och Tillbehör

  Prisbilden på reservdelar är minst lika viktig som servicen att hitta rätt del. Med bred erfarenhet och viljan att hjälpa våra kunder strävar vi att ligga i topp med serviceen.

 • Truckpark-hantering

  Truckpark-hantering

  Att hantera en hel truckflotta kräver både tekniskt kunnande och erfarenhet från liknande system. På vissa uppdrag stationerar vi ut tekniker, på andra räcker det med regelbunden service. Kontakta oss för mer information.